Ateljé SanS

Välkommen hit

  Mitt namn är Sandra Sjögren och jag bor strax utanför Ängelholm i vackra Munka Ljungby.

  När jag först började måla och skapa vad det för mitt eget välmående. Det ger ro och avkoppling i både kropp och själ. Naturen och mystiken är en stor del av mitt liv, vilket kan återspeglas i mina tavlor på olika sätt. Fotografering är också ett intresse jag har, men just nu är det målandet som ligger mig närmast hjärtat.

  Eftersom jag främst har målat för min egen skull har jag inte gått på några kurser. Jag har låtit mig inspireras av det som finns runt omkring mig istället. Jag har även experimenterat mig fram med olika tekniker. Det är först de sista tre åren som jag har tagit målandet på mer allvar och vill visa upp min konst. Det är mest akrylfärg jag använder i mitt målande, men jag blandar in annat material i min kost för att skapa olika effekter.

   Här kommer jag dela med mig av min konst och jag hoppas ni kommer gilla det. Tavlorna blir inte alltid rättvist uppvisade på bilderna.

   Jag signerar mina tavlor med SanS eftersom det är en liten blandning av mitt namn.

   Min konst är till salu. Ni är välkomna att höra av er vid frågor och om ni vill se mer av någon tavla. Jag skriver upp när, om och vart jag har utställning av mina tavlor här på sidan. För kontakt se flicken kontakt i menyn. 

© Copyright gäller på alla mina tavlor. Om inget annat anges är alla bilder och fotografier mina egna.

Ett litet projekt som jag gillar att göra. Jag "åldrar" pappret och ritar sedan med kol. Detta har verkligen varit intressant att göra och fler teckningar kommer att göras. Se gärna fler under fliken "kolteckningar". 

Ett annat projekt som jag tycker om att göra är vad jag kallar mina "livets träd-tavlor". Jag har alltid tyckt om träd och natur och dessa tavlor är en fröjd att göra. 

Ytterligare ett projekt jag gillar att göra är mina "blomtavlor". 

Utställningar

När jag har utställning av mina tavlor kan priset vara annorlunda än priset här på min hemsida.

Under december 2021 och mars 2022 hade jag utställning på Mormor Olgas café. Jag har även haft mina tavlor upphängda på Wideröra café & växter (Vallåkra) under 2018-2019. Härlig plats. Synd bara att Corona kom i vägen för fortsatt utställning där.

Den 15-28 augusti hade jag utställning i Gamla Rådhuset i Ängelholm med två andra duktiga konstnärer. 

I december 2022 kommer jag återigen ställa ut mina tavlor hos Mormor Olgas café i Ängelholm. Väl värt ett besök enbart för sina goda kakor, bullar, mackor och pajer. 

Jag kommer även att ställa ut i Gamla Rådhuset i Ängelholm den 5-18 december 2022. Uppdatering om öppettider mm kommer senare. 

 

Gamla rådhuset i Ängelholm. Bild tagen från nätet.

Mormor Olgas café, bild tagen från deras facebooksida.

© Copyright

 

 

 


En bild på mig så ni vet vem det är bakom tavlorna.